
Bülent YERGİN
Sunum Konusu:
Gastronomide Markalaşma ve Ölümcül Hatalar
Panel Zamanı:
29 Kasım 2019 10:45 - 11:30 Angora-B Salon
Biyografi:
Ege Günlüğü AŞ Genel Müdür - Kurucu Ortak
Gıda ve restoran sektöründe, Ankara’nın ilklerini yarattı.
Bülent Yergin 21 yaşında kurduğu Tadım Pizza markasını 23 sene büyütüp, bir Holding’e sattı.İlk ulusal balık fast food zinciri MyFish markasını kurdu. Gıda ve restoran sektöründe, Ankara’nın ilklerini yarattı. 150 den fazla restoranın açılışında, ortak veya danışman olarak bulundu. Halen Ankara ve İstanbul ‘da faaliyet gösteren Ege Günlüğü restoranlarının yaratıcısı ve Genel Müdürü’dür. Çeşitli üniversite ve etkinliklerde; gıda da marka, franchising ve satış becerileri seminerleri ve sunumlarını gerçekleştirdi. UFRAD (Ulusal Franchising Derneği Yönetim kurulu) üyeliği, ATİD ( Anadolu Turizm İşletmeciliği Derneği Yönetim Kurulu) üyesi, ATO (Lokantacılar meslek komitesi başkanlığı) ve meclis üyeliği, AMPD ( Alış-veriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği) üyeliği görevlerinde bulundu. Ankara’dan çıkmış gıda markalarına, franchising ve kiralama danışmanlığı vermektedir.